По објавен статус на д-р Ненад Лазаров на Фејсбук во кој наведува дека од гликемија 19 не се умира акутно, повеќе негови колеги се впуштија во претпостави за ...
| | прочитана: 13001 | веќе видена

Денеска се одиграа неколку пријателски натпревари низ нашата земја. Клубовите ја искористија репрезентативната пауза, па пробуваа разни варијанти пред ...
сите 7 | | | прочитана: 462 | веќе видена

- Ние се надеваме да победиме со сопствени сили и веруваме дека не е далеку часот кога над облеаната со крв Македоинија ќе засвети сонцето на слободата! - Јас ...
| | прочитана: 196 | веќе видена

Србите кои патуваат до Грција да одморат во Кратово и притоа да ги видат убавините на градот. Ова е целта на промо турата што ја направија над 70 туристички ...
| | веќе видена

Жителите на кратовското село Страцин следната недела со трактори и автомобили ќе го блокираат патот кон Бугарија. Разочарани се што и по три недели откако ...
| | веќе видена

На 26 Март