Растат апетитите за градоначалничката фотелја во Кратово, во трка влегуваат, поранешни министри, поранешни пратеници, лекари и бизнисмени. Граѓаните бараат ...
| | веќе видена

Се започна со противзаконитите снимки на Заев ѓон Црпко Муртински, неговите уцени врз највисоките државни функционери, објавување на монтирани, снимани и ...
| | веќе видена

Вратете ни ги тротоарите!

Окупираните тротоари, неконтролираното градење, нерешениот паркинг простор и лошиот режим за дотур на роба, го направија маалото небезбедно за живеење. Дојди ...
 • Улица Антоние Грубишиќ, 1111 Скопје
 • 18:00:00 , 21 Авг, 2017 до 19:30:00 , 21 Авг, 2017
 • Во Одбрана на Дебар Маало
 • 273 доаѓаат, 381 можеби
 • Sonic Geometry - Капан Ан

  Armakeddon Festival и Active Meditation Music ви представува: Active Meditation Music журка на отворено во клуб Капан Ан! Промоција на новото издание на ...
 • Капан Ан - Скопје, Македонија
 • 23:00:00 , 25 Авг, 2017 до 06:00:00 , 26 Авг, 2017
 • Armakeddon Festival
 • 138 доаѓаат, 285 можеби
 • FIBA U16 Women's European Championship, Division B

  Women’s #FIBAU16Europe Division B will bring together 22 U16 European women’s teams vying to join Europe’s elite. The tournament will take place in Skopje, MKD ...
 • Skopje
 • 17:00:00 , 17 Авг, 2017 до 20:00:00 , 26 Авг, 2017
 • FIBA
 • 78 доаѓаат, 266 можеби


 • На 21 Август