Македонија е дел од 36-тото издание на интернационалниот саем за туризам Holiday & Spa Expo во Софија, Бугарија, стои во соопштението. Репрезентативниот ...
сите 6 | | | веќе видена

Ни рековте дека е штета да си заминуваме. Нè советувавте во август да дојдеме на разговор кај Вас. Дојдовме, нè сретнавте во ходник, рековте да оставиме број ...
| | веќе видена

Полицијата поднесе кривична пријава против 57-годишниот директор на основното училиште „Кочо Рацин“ во Кратово за сторено кривично дело злоупотреба на ...
сите 2 | | | веќе видена

Противпожарната заштита е служба чија примарна цел е заштита на животот и имотот на граѓаните. Но, како да се одговори на мисијата ако противпожарните возила ...
сите 3 | | | веќе видена

Пишува: Зоран Ѓоршоски Сончево, прекрасни услови за игра вчера под Шара. 6.000 - 7.000 публика, на теренот Агим, Фелипе, Алими, Брдаровски и други, но, ...
| | веќе видена