На 09.10.2021 во 11:40 часот во СВР Куманово, кандидат за градоначалник на Кратово пријавил дека на ул.„Гоце Делчев“ во Кратово биле искинати повеќе негови ...
| | прочитана: 4530 | веќе видена

Има јавувања за случаи во кои уредите за читање на отпечатоците од прстите не успеале да ги препознаат гласачите. Во тие случаи се применува претходниот метод, ...
сите 2 | | | прочитана: 2247 | веќе видена