Со изработка на шест куси едукативни видеоматеријали за најексклузивните и најзначајните парични изданија коишто биле произведувани на територијата на ...
сите 4 | | | веќе видена

СДСМ ОДРЖА КОНГРЕС, ЗАЕВ КАЖА ВО КОЈ ПРАВЕЦ ЌЕ СЕ ДВИЖАТ Радмила Шекеринска и официјално замина, а нов заменик на лидерот Зоран Заев во СДСМ е Сања Лукаревска. ...
| | веќе видена

Општина Велес е една од 18 општини од три земји што учествуваат во меѓународен проект за заштита на културното наследство. Проектот го спроведуваат француските ...
| | веќе видена